Maj 21 2019 15:07:03
  FACEBOOK


  FILMY O SZKOLE

  JUBILEUSZ

INFORMACJE

  Nawigacja
Strona Główna
Adres i telefony
Patron szkoły
Statut szkoły
Nauczyciele
Absolwenci

Jnformacje
Artykuły
Kategorie Newsów
Forum
Kontakt
Szukaj

K gości-stare wpisy
Galeria - ZSE
Archiwum - Web Albumy
Galeria - stare zdjęcia
  Egzaminy
  • Matura
  •   Dla ucznia i rodzica
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    PODRĘCZNIKI
    Dziennik internetowy
    Instrukcja logowania
    STATUT
    WSO
    System oceniania zachowania
    SKRZYNKA PYTAŃ
    I UWAG

    Napisz do dyrektora
      Strony przedmiotowe
    Biologia
    Język angielski
    Język niemiecki
    Język rosyjski
    Obsługa Konsumenta
    Organizacja pracy służby pięter

    Climate Change in Europe
    Szkoła partnerska
     2011 - Targi HORECA i GASTROFOOD
    MŁODZIEŻ ZESPOŁU SZKÓŁ EKONOMICZNYCH NA TARGACH GASTRONOMICZNO – HOTELARSKICH W KRAKOWIE

    W dniu 18 listopada 2011 roku młodzież z klasy I H (technik hotelarstwa) i III D (technik żywienia i gospodarstwa domowego) wraz z opiekunami wzięła udział w największych jesiennych Targach HoReCa w Polsce.
    Co roku na powierzchni ponad 7 tys. m2 spotyka się w Krakowie blisko 300 wystawców z kraju i zagranicy.
    Targi HORECA i GASTROFOOD to przede wszystkim pełna oferta wyposażenia dla restauracji, barów, kawiarni, hoteli i innych obiektów noclegowych. Kolejny raz sprawdziła się formuła łącząca trzy branże: hotelarską, gastronomiczną oraz winiarską. W targowej strefie wiedzy odbył się cykl otwartych seminariów i warsztatów na temat projektowania i aranżacji nowoczesnej kuchni, sali restauracyjnej, baru oraz pokoju hotelowego. Można było dowiedzieć się o aktualnych trendach i uzyskać praktyczne wskazówki, jak uniknąć różnych błędów. Jeden z wystawców oferował także szkolenia ze standardów obsługi klienta w hotelarstwie i gastronomii.
    Salon Produktów Regionalnych - to nowość tegorocznej edycji Targów. Przez trzy dni swoją ofertę prezentowali małopolscy producenci żywności - wyrobów oryginalnych, niespotykanych, wyjątkowych w skali światowej - serów, wędlin, alkoholi (miodów pitnych, nalewek, piwa, wina), pieczywa, miodów, soków i przetworów.
    Doskonałym uzupełnieniem oferty produktów regionalnych był Salon Enoturystyki, gdzie polscy producenci wina zachęcali do odwiedzenia polskich winnic i poznania tajników powstawania wina.
    Młodzież z zainteresowaniem obejrzała pokazy mistrzów gastronomii, baristów oraz nowości w światowym hotelarstwie. Mamy nadzieję, że wrócimy tam za rok.

    Joanna Wojnicka
    Magdalena Nawłoka



    ZOBACZ ZDJĘCIA
      
    Rekrutacja 2019

    LOGOWANIE
    do systemu rekrutacji


  • Oferta
    II Liceum Ogólnokształcące
    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik rachunkowości
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
  • FILM promocyjny
  • Regulamin rekrutacji
  • Terminy
  •   Plan lekcji
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    Archiwum planów
      Dziennik internetowy

    Instrukcja logowania
      
      BIBLIOTEKA
      POTĘGUJEMY KOMPETENCJE
      Linki






      Logowanie
    Nazwa Użytkownika

    Hasło



    Zapomniane hasło?
    Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
     
       Powered by v6.00.307 © 2003-2005
    Phase II by:
    3621524 Unikalnych wizyt