Maj 22 2019 16:57:57
  FACEBOOK


  FILMY O SZKOLE

  JUBILEUSZ

INFORMACJE

  Nawigacja
Strona Główna
Adres i telefony
Patron szkoły
Statut szkoły
Nauczyciele
Absolwenci

Jnformacje
Artykuły
Kategorie Newsów
Forum
Kontakt
Szukaj

K gości-stare wpisy
Galeria - ZSE
Archiwum - Web Albumy
Galeria - stare zdjęcia
  Egzaminy
  • Matura
  •   Dla ucznia i rodzica
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    PODRĘCZNIKI
    Dziennik internetowy
    Instrukcja logowania
    STATUT
    WSO
    System oceniania zachowania
    SKRZYNKA PYTAŃ
    I UWAG

    Napisz do dyrektora
      Strony przedmiotowe
    Biologia
    Język angielski
    Język niemiecki
    Język rosyjski
    Obsługa Konsumenta
    Organizacja pracy służby pięter

    Climate Change in Europe
    Szkoła partnerska
     2012 - Targi HoReCa

    MŁODZIEŻ ZESPOŁU SZKÓŁ EKONMICZNYCH NA TARGACH
    GASTRONOMICZNO – HOTELARSKICH W KRAKOWIE

    W dniu 16 listopada 2012 roku młodzież z naszej szkoły po raz drugi uczestniczyła w jednych z największych jesiennych Targów HoReCa w Polsce. Tym razem Targi odwiedziła młodzież z klas IV g i II g, uczące się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
    Jak co roku na powierzchni ponad 7 tys. m2 spotkało się w Krakowie blisko 300 wystawców z kraju i zagranicy.
    Targi HORECA i GASTROFOOD to przede wszystkim pełna oferta wyposażenia dla restauracji, barów, kawiarni, hoteli i innych obiektów noclegowych. Kolejny raz sprawdziła się formuła łącząca trzy branże: hotelarską, gastronomiczną oraz winiarską. W targowej strefie wiedzy odbył się cykl otwartych seminariów i warsztatów na temat projektowania i aranżacji nowoczesnej kuchni, sali restauracyjnej, baru oraz pokoju hotelowego.
    Salon Produktów Regionalnych, jak co roku cieszył się ogromną popularnością odwiedzających. Przez trzy dni swoją ofertę prezentowali małopolscy producenci żywności - wyrobów oryginalnych, niespotykanych, wyjątkowych w skali światowej - serów, wędlin, alkoholi (miodów pitnych, nalewek, piwa, wina), pieczywa, miodów, soków i przetworów.
    Młodzież z zainteresowaniem obejrzała pokazy mistrzów gastronomii, baristów oraz nowości w światowym hotelarstwie. Degustacje potraw i produktów, których na co dzień nie mamy w swoim menu, okazały się najciekawszym elementem naszego pobytu w Krakowie.
    Mamy nadzieję, że targi gastronomiczno-hotelarskie HoReCa wejdą już na stałe do kalendarza imprez naszej szkoły.


    Marek Data
    Magdalena Nawłoka
    Joanna Wojnicka
    Agnieszka Wójcik

    Relacja fotograficzna w GALERII
      
    Rekrutacja 2019

    LOGOWANIE
    do systemu rekrutacji


  • Oferta
    II Liceum Ogólnokształcące
    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik rachunkowości
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
  • FILM promocyjny
  • Regulamin rekrutacji
  • Terminy
  •   Plan lekcji
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    Archiwum planów
      Dziennik internetowy

    Instrukcja logowania
      
      BIBLIOTEKA
      POTĘGUJEMY KOMPETENCJE
      Linki






      Logowanie
    Nazwa Użytkownika

    Hasło



    Zapomniane hasło?
    Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
     
       Powered by v6.00.307 © 2003-2005
    Phase II by:
    3623203 Unikalnych wizyt