Listopad 17 2018 16:39:15
  FACEBOOK


  FILMY O SZKOLE

  JUBILEUSZ

INFORMACJE

  Nawigacja
Strona Główna
Adres i telefony
Patron szkoły
Statut szkoły
Nauczyciele
Absolwenci

Jnformacje
Artykuły
Kategorie Newsów
Forum
Kontakt
Szukaj

K gości-stare wpisy
Galeria - ZSE
Archiwum - Web Albumy
Galeria - stare zdjęcia
  Egzaminy
  • Matura 2018
  •   Dla ucznia i rodzica
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    PODRĘCZNIKI
    Dziennik internetowy
    Instrukcja logowania
    Warunki ubezpieczenia 17/18
    STATUT
    WSO
    System oceniania zachowania
    Konsultacje nauczycieli
    SKRZYNKA PYTAŃ
    I UWAG

    Napisz do dyrektora
      Strony przedmiotowe
    Biologia
    Język angielski
    Język niemiecki
    Język rosyjski
    Obsługa Konsumenta
    Organizacja pracy służby pięter

    Climate Change in Europe
    Szkoła partnerska
     2018/2019 - WARSZTATY EDUKACYJNO-KULINARNE Z KOWR
    WARSZTATY EDUKACYJNO-KULINARNE Z KOWR


    Nasza szkoła, jako jedna z 8 na Podkarpaciu, dostała szansę skorzystania z udziału w warsztatach edukacyjno-kulinarnych.
    Warsztaty odbyły się 19 października 2018 roku, a ich celem było promowanie produktów ekologicznych, certyfikowanych oraz zalet ich używania w kuchni. Organizatorem był Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa, Oddział Terenowy w Rzeszowie.
    W warsztatach uczestniczyli uczniowie klasy III b i III c uczący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
    Wykonawcami warsztatów byli:
    Czesław Meus – przewodniczący Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia Polska Ekologia oraz arcymistrz piekarski, zawodowo zajmujący się promowaniem produktów ekologicznych, ze szczególnym uwzględnieniem produktów piekarniczych.
    Adam Wałęga – kucharz, były szef kuchni Hotelu Rzeszów, regularnie współpracujący z Ministerstwem Rolnictwa i Rozwoju Wsi w promowaniu marki Polska Smakuje na międzynarodowych targach.
    W części warsztatowej przygotował on pokazowe dania oraz nauczył młodzież przygotowywać prosty posiłek, który wszyscy mogli skonsumować.

    Joanna Wojnicka

    Zdjęcia z warsztatów można obejrzeć w GALERII.

      O SZKOLE
    II Liceum Ogólnokształcące

    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
      
    Rekrutacja 2018

    LOGOWANIE
    do systemu rekrutacji


  • Oferta
    II Liceum Ogólnokształcące
    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
  • FILM promocyjny
  • Regulamin rekrutacji
  • Terminy
  •   Plan lekcji
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    Archiwum planów
      Dziennik internetowy

    Instrukcja logowania
      
      BIBLIOTEKA
      POTĘGUJEMY KOMPETENCJE
      Linki






      Logowanie
    Nazwa Użytkownika

    Hasło



    Zapomniane hasło?
    Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
     
       Powered by v6.00.307 © 2003-2005
    Phase II by:
    3358193 Unikalnych wizyt