Grudzień 11 2018 00:46:41
  FACEBOOK


  FILMY O SZKOLE

  JUBILEUSZ

INFORMACJE

  Nawigacja
Strona Główna
Adres i telefony
Patron szkoły
Statut szkoły
Nauczyciele
Absolwenci

Jnformacje
Artykuły
Kategorie Newsów
Forum
Kontakt
Szukaj

K gości-stare wpisy
Galeria - ZSE
Archiwum - Web Albumy
Galeria - stare zdjęcia
  Egzaminy
  • Matura
  •   Dla ucznia i rodzica
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    PODRĘCZNIKI
    Dziennik internetowy
    Instrukcja logowania
    Warunki ubezpieczenia 17/18
    STATUT
    WSO
    System oceniania zachowania
    Konsultacje nauczycieli
    SKRZYNKA PYTAŃ
    I UWAG

    Napisz do dyrektora
      Strony przedmiotowe
    Biologia
    Język angielski
    Język niemiecki
    Język rosyjski
    Obsługa Konsumenta
    Organizacja pracy służby pięter

    Climate Change in Europe
    Szkoła partnerska
     OLIMPIADA WIEDZY O ŻYWIENIU I ŻYWNOŚCI ETAP SZKOLNY
    W dniu 06.11.2018r. został przeprowadzony etap szkolny XXIII edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. W olimpiadzie wzięło udział 29 uczniów uczących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
    Tematyką wiodącą tej edycji były „Produkty mleczne – technologia i rola w żywieniu”.
    Wyłoniono zwycięzców etapu szkolnego:
    I miejsce: Zuzanna Stadnik kl. 2b,
    II miejsce: Marlena Obłój kl. 4b,
    III miejsce: Małgorzata Salwiak kl. 2a.

    Dwie uczennice, które otrzymały najwyższą liczbę punktów tj. Zuzanna Stadnik i Marlena Obłój będą reprezentowały szkołę w II etapie tj. eliminacjach okręgowych XXIII edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności, które odbędą się 11 stycznia 2019r. w Rzeszowie.

    Joanna Wojnicka
    Agnieszka Wójcik

      O SZKOLE
    II Liceum Ogólnokształcące

    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
      
    Rekrutacja 2018

    LOGOWANIE
    do systemu rekrutacji


  • Oferta
    II Liceum Ogólnokształcące
    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
  • FILM promocyjny
  • Regulamin rekrutacji
  • Terminy
  •   Plan lekcji
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    Archiwum planów
      Dziennik internetowy

    Instrukcja logowania
      
      BIBLIOTEKA
      POTĘGUJEMY KOMPETENCJE
      Linki






      Logowanie
    Nazwa Użytkownika

    Hasło



    Zapomniane hasło?
    Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
     
       Powered by v6.00.307 © 2003-2005
    Phase II by:
    3389069 Unikalnych wizyt