SZKOLNY KONKURS „SKŁADNIKI ODŻYWCZE I ICH ZNACZENIE DLA ORGANIZMU CZŁOWIEKA”
Dodane przez RAFALADAMOWSKI dnia Maj 07 2018 21:29:52
SZKOLNY KONKURS „SKŁADNIKI ODŻYWCZE I ICH ZNACZENIE DLA ORGANIZMU CZŁOWIEKA”



Rozszerzona zawartość newsa
W dniu 26.04.2018r. w Zespole Szkół Ekonomicznych im. Komisji Edukacji Narodowej w Brzozowie odbył się szkolny konkurs pt.: „Składniki odżywcze i ich znaczenie dla organizmu człowieka”. W konkursie wzięło udział 19 uczniów klasy 3 B i 3 C Technikum nr 1 w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Konkurs obejmował sprawdzenie wiedzy teoretycznej z zakresu: Podstawy żywienia człowieka oraz Biologia a także umiejętności uczniów wykraczające poza program szkoły. Zwycięzcami konkursu są:

I miejsce: Kopczyk Karolina, Obłój Marlena, Śmigiel Dorota,
II miejsce: Rębisz Agnieszka,
III miejsce: Wilusz Anna.

Wszystkim uczestnikom konkursu serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów.

Agnieszka Wójcik