Lipiec 18 2018 18:17:42
  FACEBOOK


  FILMY O SZKOLE

  JUBILEUSZ

INFORMACJE

  Nawigacja
Strona Główna
Adres i telefony
Patron szkoły
Statut szkoły
Nauczyciele
Absolwenci

Jnformacje
Artykuły
Kategorie Newsów
Forum
Kontakt
Szukaj

K gości-stare wpisy
Galeria - ZSE
Archiwum - Web Albumy
Galeria - stare zdjęcia
  Egzaminy
  • Matura 2018
  •   Dla ucznia i rodzica
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    PODRĘCZNIKI
    Dziennik internetowy
    Instrukcja logowania
    Warunki ubezpieczenia 17/18
    STATUT
    WSO
    System oceniania zachowania
    Konsultacje nauczycieli
    SKRZYNKA PYTAŃ
    I UWAG

    Napisz do dyrektora
      Strony przedmiotowe
    Biologia
    Język angielski
    Język niemiecki
    Język rosyjski
    Obsługa Konsumenta
    Organizacja pracy służby pięter

    Climate Change in Europe
    Szkoła partnerska
     OBSŁUGA KONSUMENTA
    ŚNIADANIA W HOTELU

    Hotelarze twierdzą, że śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Dobrze przygotowane śniadanie potrafi wprowadzić gościa w dobry nastrój. Uczniowie klasy II i III w zawodzie technik hotelarstwa w ramach zajęć na pracowni gastronomicznej przygotowali na śniadanie różne „wariacje” z jajkiem: jaj poszetowe znane jako jaja w koszulkach, omlety z nadzieniem i owocami, jajecznica z boczkiem podana tradycyjnie i w bułkach oraz pancakes .

    KLASA IIA.
    KLASA IIIC.
    TARTINKI

    W roku szkolnym 2017/2018 uczniowie kl. III C w grupach mieli okazję przygotować przekąski na zimno i poćwiczyć garnirowanie. Kolorystyka, różnorodność składników oraz ich dobór sprzyjały konsumpcji na koniec zajęć, z których nikt nie wyszedł głodny

    KLASA IIIC.
      O SZKOLE
    II Liceum Ogólnokształcące

    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
      
    Rekrutacja 2018

    LOGOWANIE
    do systemu rekrutacji


  • Oferta
    II Liceum Ogólnokształcące
    Technikum Nr 1
    Technik ekonomista
    Technik handlowiec
    Technik hotelarstwa
    Technik żywienia i usług gastronomicznych
  • FILM promocyjny
  • Regulamin rekrutacji
  • Terminy
  •   Plan lekcji
    Plan lekcji
    Zastępstwa
    Archiwum planów
    Archiwum zastępstw
      Dziennik internetowy

    Instrukcja logowania
      BIBLIOTEKA
      POTĘGUJEMY KOMPETENCJE
      Linki






      Logowanie
    Nazwa Użytkownika

    Hasło



    Zapomniane hasło?
    Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
     
       Powered by v6.00.307 © 2003-2005
    Phase II by:
    3231218 Unikalnych wizyt